طرز تهیه خورشت قیمه خوش عطر و بو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی و خوشمزه مثل نذری با مرغ و گوشت

 

مواد لازم برای خورش قیمه

  • لپه 1 پیمانه
  • گوشت خورشتی 2 پیمانه
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • لیمو عمانی 2 عدد
  • رب 3 قاشق غذا خوری
  • زعفران غلیظ دم شده 3 قاشق غذا خوری
  • خلالی سرخ شده به میزان لازم سیب زمینی
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر هل و روغن به میزان لازم
  • چوب دارچین 1 تکه

 

دستور پخت خورش قیمه

 

1. طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی و خوشمزه
10 ساعت قبل از پخت خورشت قیمه، لپه ها را شسته و در آب خیس کنید و در این زمان چند بار آب آن را عوض کنید.

 

2. مرحله دوم پخت خورش قیمه
حالا پیاز خلالی شده را در داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم، طلایی که شد گوشت را به همراه چوب دارچین، زردچوبه و فلفل افزوده و اجازه می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود. سپس لپه و رب را بیفزایید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. حالا آب جوشیده را روی گوشت بریزید و اجازه دهید تا گوشت و لپه کاملا پخته شوند.

 

3. مرحله سوم پخت قیمه مجلسی
در این مرحله که گوشت و لپه پخته شده باید لیمو عمانی، زعفران، پودر هل را اضافه کنیم و زمان دهیم تا خورشت کم آب شده و به روغن بیفتد. این خورشت را در کنار چلوی ایرانی و سالاد شیرازی نوش جان کنید.





:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: